kedd, július 22, 2008

ÖrömHír

Tudtomon kívül megjelent a második kötetem.
Lehet keresni a jobb könyvesboltokban.

(bár teljesen felesleges)

:)

11 Comments:

Anonymous Névtelen said...

Kedves Naplóm!

Ez az első nap Gergő nélkül. Anyukám azt monta ne aggóggyak sec pec el fog telni ez az 1 7. Elhiszem, de nem hiszem. Ha a búzasörnyitóra kalandozik a szemem, már is belábad. Hosszú 7 nek nézünk elébe. (Lábadva.)
Nicsak! Már írt is egy esemes-t Gergő. Két troll hívta sétálni! Jajj remélem nem dől be nekik. Mer akkor hídlakó lesz. Fol rol de ol rol. Remélem a Dóra iránti fény lándzsa szeretete megvilágítja az utat neki a Kövek sötétségei között. Vagy hogy a Papája, akivel van, nem láttya a szörnyeket és megfogja a Gergő kezét és hazavezeti. Az apartmanjukba.
Csám-csám.
Be is nyomtam 1 eksztra mentolos rágót aggódásomba.

4:54 du.  
Anonymous Névtelen said...

Kedves Naplóm!

Felvirradt a festés napja. Anyukám azt mondta sec pec végezni fogunk vele, péntekre. Ezt én nem hiszem, készítettem is erőszendvicset reggelire.
Még mindig semmi hír Gergőről.
Ha itt lenne most á-kon b-okron túl kalandoznánk fityiszt mutatva az anyukáknak szellő mosolyunk szegletéből. Azt hiszem csinálok még egy erőszendvicset, mert ez el fogyott. De nincs itt! Együtes misztikus erőnk lenne csak elég az ilyen munka börtönök zsarnok Sagának legyőzéséhez.
Gergő! Akárhol is vagy (az Őrségben) (a Papáddal a biciklitúrán) (a Tulipán vendégházban), remélem neked jobban megy a sorod!
Késő. Szólítanak. Ez az én nevem.
Isten veled, barátom!

7:53 de.  
Anonymous Névtelen said...

Kedves Naplóm!

Képzeld megtaláltam a nagy felfordulásban az Autentikus Vámpír kártyámat, a hugom szobájában, egy körömlakk és egy furi műanyag szörny között. :)
Gergő ezen sokat mosolyogna.
*sóhaj*

2:10 du.  
Anonymous Névtelen said...

Kedves Naplóm!

Ma vaníliás-túrós rétest és frankfurti levest ettünk ebédre, miután szétszereltük a bútorokat. Néhány fa építőkocka ráesett a lábamra a fellegekből, nagyon vérzett kicsit. Gergőről még mindig semmi hír. Most hűsölök.

12:22 du.  
Anonymous Névtelen said...

Kedves NAplóm!

Ez a harmadik nap már tényleg a festés jegyében zajlik. Jelen pillanatban a fél falfelület első rétege van kész. Csupa fehér mágia vagyok:) Egyszer festettem egy 'G' betűt néhány pókhálóra, de egyszercsak elszorult a szívem, és gyorsan elmázoltam. Mintha emlékeztetni akart volna valamire.

Ja, a szerdai ebéd pizza lesz, és hideg forrásvíz. Fini.

11:28 de.  
Anonymous Névtelen said...

Kedves Naplóm!

Álmodtam Gergővel!!! Egy intergalaktikus lego darabkának köszönhetően szuperképességeink lettek, de enélkül is már vip vendégek és szervezők voltunk egy hataalmas buliban ami durvább volt mint bret easton ellis a vonzás szabályai és minden fényes és félhomályos volt és félmeztelen és estélyibe öltözött forgatagot szőtt egybe a pezsgőspoharak csillogása és a mindenhol parázsló hasis, és az épületre ránehezedett kívülről az éjszaka. Aztán buszt loptunk a kinti kockaköves utcán bejutni akaró tömeg között és Gergő konyakot ivott vodkával és én egy volt barátnőmnek magyaráztam hogy amikor jártunk még nem voltak meg a szavaim aztán egy udvarba parkoltunk fenyők közé és föllebegtünk egy tető ablakához és bent Gergő barátnője az enyémmel csókolózott aztán valami másik lányt követtem láthatatlan és közben Gergő mosolyogva eltűnt a tetők között az éjszakában.

4:20 du.  
Anonymous Névtelen said...

kedvesnaplóm!kiegészítés

Ja, a mai ebéd szezám magos ázsiai tészta volt.

4:24 du.  
Anonymous Névtelen said...

hummm

2:01 du.  
Anonymous Névtelen said...

na ki alszik az ágyacskámba?:)

7:39 de.  
Anonymous Névtelen said...

:D

11:28 de.  
Anonymous Névtelen said...

írjunk képregényt. unatkozom.

12:00 de.  

Megjegyzés küldése

<< Home