hétfő, szeptember 19, 2005

Nocsnoj Dozor

Tegnap Dórával a Nyugatvégnél találkoztunk, aztán én ilyen „nemtudom” állapotban voltam, és végül megnéztük az Éjszakai Őrséget, és igazából nem nagyon számítottam semmire, mert a reklámja nem nagyon fogott meg, és valami buta vámpíros-kaszabolós filmre vártam, de aztán nem ilyen volt.
Szóval nagyon bejött ez az egész, igazándiból nem tudom miért, de tetszett, és ha alkalmam (ingyenjegyem) nyílik rá, akkor megnézném mégegyszer, mert nagyon sűrű volt az a két óra, és jobb lett volna azért még minimum fél, hogy jobban szétnyíljanak és színesedjenek a szállak, de persze így sem volt csalódás, vagy valami, és baromi jó volt ez az egész ruszki hangulat, meg a lepukkant arcok, és az sztk szemüvegkeretes csajok.

Aztán akartunk venni bort, meg ezt-azt, de zárva volt már a bolt, úgyhogy kajáltunk valami gyorsat, és aztán haza hozzánk, ott meg az ilyen szokásos dolgok voltak a maguk kellemességével, meg pislákoló gyertya fény, vörös árnyalatú szoba. Reggel meg arra ébredtünk, hogy munkások fúrnak, kalapálnak, és akkor így teltek múltak az órák a paplan alatt eső kopogásban.