vasárnap, február 27, 2005

Mozdul

Másnaposságomat a Cellux-szimfónia hangjai űzték el messzire, lényegében egész nap csak pislogtam ki a fejemből, és még gondolkodni sem jutott eszembe.
Ilyen tipikusan semmilyen hangulatba vagyok, amit azért a pozitív oldalra hajt az Amorf Ördögök új lemezének hallgatása az origon.
Nem nevezném rajongónak magam velük kapcsolatban, viszont ha elkap valamiféle csak erre a zenekara jellemző különös, melankolikus és nyakatekert hangulat, akkor tökéletesen passzol hozzám, mint ahogy most is.
A tegnapi koncerttől meg valami irgalmatlan befordulást vártam, és ehelyett kimozdított valamiből, amiben egy-két hete benne vagyok, gondolom a pozitív élmény löket miatt, vagy nem tudom.

3 Comments:

Blogger Jim Naka said...

Hi, I was just blog surfing and found you! If you are interested, go see my animal toy related site. It pretty much covers animal toy stuff. I guess you may find something of interest.

1:07 du.  
Blogger 性爱 said...

I am totally nude come see me. Take a bit for all pics and movies to load.

Why do I do this I like to make men blow their jiz in their pants.

Visit me.激情

5:40 de.  
Anonymous Névtelen said...

Nice Blog about making extra money at home. I also have a Blog/Website about making extra money at home which is why I enjoyed this blog so much. Keep up the excellent work! Check out my site if you have a moment.

7:52 de.  

Megjegyzés küldése

<< Home