kedd, április 11, 2006

Magzatos mozgások

Odakint eső esik, idebent pedig sivatagi csend, és dallamok sokasága.

..és hullámok hátán érkezik, körülötte zöldült fények, és a homály széle fodrozódik valami elfeledett valóságban, és talán az alkalom szülte pillanatban újjá éled a varázs, távoli harangok énekével játszik a sejtelem, és tündöklő fehérben vágtáznak a szarvasok, és csoda lapul agancsaik árnyékában, suhogó pata dobogás, szürke rianás az ég alatt, lóhalálában érkezik a boldogság, de ma Velencében van, sikátorok, és gondolák között, valami csend vesz körül, nyugodt, és mély, és talán még hallani is az érzéki lüktetést, fortyogó őslelkek ébredeznek kezeid alatt, és tapintásba folynak a színek, valami fátyolos telepszik rám, és vonaglanak a fények, hajnali harmat ujjaidon, túlságosan éles minden, és beleveszek az örvénybe, majd piros falak között ébredem.

Magzatos mozgások.

6 Comments:

Anonymous Névtelen said...

szia. lemerült a telefonom egyrészről, másrészről rájöttem hogy totálisan inadekvát velem az űrhajó -szituáció és fogalmam sincs mit kéne tenned. ööö végülis lefényképezhetnéd őket.
"-...Ő a nagymamád. Ez itt Berci kutya, ez egy kertünkben landult ufó. Igen, ez pedig az anyukád. Na sipirc fogat mosni."

7:52 de.  
Anonymous Névtelen said...

már elrepült.
de kapott teát és sütit

10:33 de.  
Anonymous Névtelen said...

tej és süti, nem? vagy az a télapó? a télapó ufó?

1:10 du.  
Anonymous Névtelen said...

vogon télapó

2:15 du.  
Anonymous Névtelen said...

Dóra: Hiányolom Varjú pszichedelikus kalandjait. Olyan rég hallottam felőle. Valamint Noir beteg és k**vajó történeteit is szívesen olvasnám!!!

11:17 du.  
Anonymous Névtelen said...

várd ki a végét :)

11:00 de.  

Megjegyzés küldése

<< Home