péntek, április 01, 2005

Ahol a Dalok születnek

A 6-os villamos megállójában találkoztam Lucával és a Makámos Lánnyal, majd picivel később jött a Hibus is, aztán a Trafó felé vettük az irányt ebben a hűvöskés tavaszi estében. Aztán akartunk venni jegyet, de bevitt minket az Ági (A Bárdos Deák Ági, tudod a Kontroll Csoportból) és a backstage felé vezetett minket, ott ült már a Varró Dani, meg a Sziámi gitárosa, és akkor fészkelődtünk picit a VIP fotelekben, de azért klassz volt.
Boroskóláztunk meg beszélgettünk, és a háttérben ment valami film, amire még nem figyeltünk oda de mondta az Ági (a Bárdos Deák Ági, tudod a Kontroll Csoportból) hogy menjünk le és nézzük, mert a New Yorki Undergroundról szól, és szerinte vicces.
Szóval lementünk a bárpulthoz, és ott ittunk, meg néztük ezt a New Yorki Underground pornót, és hát elég beteg volt, meg minden, és az Ági (a Bárdos Deák Ági, tudod a Kontroll Csoportból) kérdezte tőlem „hogy most kínozzák-e?” én meg inkább csak pislogtam és ittam meg mondtam valami elvontat.

Aztán jött a Réka is, és helyet foglaltunk, aztán felment valami altersrác a színpadra gitárral, és akkor ő ott gitározott és énekelt/verset mondott, de nem lehetett érteni nagyon, mert a mikrofon lejjebb volt vagy valami.
Aztán felment a Varró Dani a színpadra, meg ott volt az a gitáros srác a Vip fotelból, és akkor ilyen nagyon jó volt, mert játszott a gitáros és a Varró Dani meg mondott egy verset, és tök ilyen hangulatos dolog lett, és szerintem ilyen lehetett régen.
Aztán jött a Frenk, és elénekelte a Szívzörejeket, ami nem fogta meg a Makámos Lányt, és nem fogja a szövegét a magyar füzetébe ragasztani az állítása szerint.
Frenk után feljött a Müller Péter Sziámi a színpadra, és akkor volt ilyen koncert, meg elmondta, hogy szeptemberig lesz Gödör meg minden, és akkor én pár szám után eljöttem, mert különben lekéstem volna a buszom.

Szóval tök jó volt ez az este, márcsak azért is, mert ugye nekünk ingyen volt, hiszen bevitt minket az Ági (akit szerintem már tudod, hogy kicsoda) és ezt a Lucának köszönhettük, mert ő ott mondott verset egyszer asszem.
Egyébként mondjuk jobb lett volna, ha nem csak egy-egy dolgot adnak elő a vendégek, mert pl. én sokkal szívesebben hallgattam volna még a Varró Danit verset mondani, gitár kísérettel.